Jyväskylän Rakennusmessut 10.-12.3.2017

Yhdistyksemme on taas esillä Jyväskylän Rakennusmessuilla (lisätietoa) yhdessä Omakotiliiton Keski-Suomen piirin kanssa 10.-12.3.2017 välisenä aikana joka päivä 10:00 – 17:00. Meidät löytää hallista C1 osastolta 230.

Messut perinteisesti keräävät rakentamisesta, remontoinnista, puutarhan hoidosta ja sisustamisesta kiinnostuneita ihmisiä yhteen. Samalla sinulla, tullessasi messuille, on mahdollisuus tavata osastollamme Omakotiliiton Keski-Suomen piirin aktiivisia jäseniä. Saat heiltä viimeisimmät vinkit tulevista tilaisuuksista ja toiminnastamme. Tuo myös naapurisi tai ystäväsi mukanasi messuille. Täytetään heidän liittymislomakkeensa yhdessä ja samalla sinä osallistut piirin jäsenhankintakilpailuun, missä voit voittaa vuoden lopulla 100€, 50€ tai 30€ palkinnon.

Muista ennen messuja peukuttaa face sivuillamme olevaa kilpailua. Jos saamme peukuttajia 1000 kpl täyteen ennen messuja tai niiden aikana niin messuilla arvotaan Lenovo tabletti yhdelle onnelliselle. Tästä pääset suoraan kilpailuun (kilpailu).

Tästä löydät vielä meidän esittelyvideon asiasta. (Jyvässeudun omakotiyhdistys)