Rakennusmessuilla kävi vilske osastollamme

Jyvässeudun omakotiyhdistys oli taas tänä vuonna näyttävästi esillä Jyväskylän Rakennusmessuilla kolme päivää. Aktiiviset jäsenemme olivat kertomassa kiinnostuneille toiminnastamme ja tämän hetken ajankohtaisimmista omakotiasujaa koskettavista asioista.

Osastollamme kävi paljon ihmisiä ja selvästi näki, että monella on tarve käydä keskustelemassa ja kysymässä mm hulevesimaksusta ja muista ajankohtaisista asioista.

Katso myös tästä.

Arpalapun kävi täyttämässä osastollamme liki 300.

Arpajaisten pääpalkinnon Tarkastustalon asbestikartoituksen voitti Jouni Nurmela Jyväskylästä, Jyskän Varastomyymälän Lenovo tabletin Kari Antjärvi Jyväskylä, Rtv:n lahjakortit Meeri Pirttinen Laukaa ja Marja Majanen Jyskä, Laajiksen rinneliput Minna Nieminen Vaajakoski ja Merja Saarikko Jyväskylä, Eurooppa 4 teatteriliput Anne Tirkkonen Vaajakoski ja Teppo Manninen Jyväskylä, Riihivuori teatterin liput Eeva Kankkunen Jämsä ja Jarkko Tervanen Laukaa sekä Cumulus Laajavuoren kylpyläliput Raija Rekonen Tikkakoski, Tommi Ahonen Muurame, Seppo Puttonen Jyväskylä, Annikka Intke Jyväskylä ja Sonja Laitinen Puuppola.

Onnea voittajille!

Palkinnot postitettu voittajille!